Horebeke krijgt een intergemeentelijke klimaatmedewerker

Na  de aanstelling  enkele  maanden geleden  van een  intergemeentelijke  medewerker voor woonbeleid , steekt Horebeke  nu  een tandje  bij  door beroep  te doen  op een intergemeentelijke klimaat medewerker .   Schepen Hendrik Blommaert:” de samenwerkingsovereenkomst tussen de intercommunale  Solva en gemeente Horebeke   werd hiervoor  afgesloten

Als alles  volgens  plan  verloopt kan  in Horebeke  de klimaat medewerker   eind  oktober aan de slag. Samen  met met  Vlaamse – en federale overheid  wil Horebeke  zich  inzetten om  de klimaatdoelstellingen  van Europa  meehelpen  te realiseren.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X