Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Dodelijk ongeval Zottegemsesteenweg in Zwalm

Vanavond kwam een motorrijder om het leven na een botsing met een personenwagen op de Zottegemsesteenweg in Roborst.

Het ongeval gebeurde omstreeks 17.00 uur op het kruispunt van de Zottegemsesteenweg met de Machelgemstraat. Volgens omstaanders reed de personenwagen richting Zwalm en wou hij de Machelgemstraat links indraaien en botste hij zo met de moto. De klap was zeer hevig en de motorrijder werd na de botsing weggeslingerd en overleefde het ongeval niet. De moto vatte vuur. De Zottegemsesteenweg is momenteel langs een rijstrook afgesloten voor verder onderzoek naar de omstandigheden van het ongeval door de politiediensten.

 

X