briefhoofd top 100 Lierdse 65+

Cultuurraad Lierde organiseert top 100 voor 65plussers.

Klinkt dit niet als muziek in je oren?

Om aan de coronacrisis het hoofd te bieden nam de overheid enkele ingrijpende maatregelen. De maatregelen om senioren extra te beschermen springen daarbij in het oog.

De Lierdse cultuurraad is hier zeer tevreden mee doch is er zich ook terdege van bewust dat onze senioren uitkijken naar de ontmoetingen bij bv. Okra, Ferm, Samana, de seniorendansnamiddagen en de traditionele cultuurnamiddag voor 65+ in november.

Al deze activiteiten vallen nu weg en dat   vindt het bestuur van de Lierdse Cultuurraad zeer spijtig.

Maar het kan niet anders. We moeten met z’n allen nog even volhouden en nog wat langer in ons kot blijven. De Cultuurraad wil de Lierdse senioren hierbij helpen door een vleugje muziek in de huiskamers te brengen.

Niet zomaar muziek, maar muziek gekozen door de Lierdse 65plussers.

De eerstkomende dagen zullen alle 65+sers die te Lierde woonachtig zijn een brief en een deelnemingsformulier in hun brievenbus krijgen.

Bedoeling is dat alle 65 plussers hun vijfentwintig favoriete   liedjes op dit formulier invullen en aan de Cultuurdienst van Lierde bezorgen.

Uit al deze inzendingen zal dan een “Top 100 Lierdse 65+” samengesteld worden die dan uitgezonden wordt op Radio Mfm in het programma “De Ochtend” van Gino Janssens. Van maandag 16 november 2020 tot vrijdag 20 november 2020 telkens van 8u00 tot 10u00.

Op zaterdag 21 november 2020 volgt dan de afsluiter in het programma “De Classix”, eveneens van 8u00 tot 10u00.

Luisteren is dan zeker de boodschap want aan het eind van elke uitzending zal onder de inzenders een cadeaubon verloot worden. Op zaterdag 21 november zullen dan ook nog eens drie winnaars geloot worden uit de inzenders met de correcte Top 3.

Inzenden en luisteren is dus de boodschap.

Dagelijks bestuur Cultuurraad Lierde.