UPDATE: AZ-Sint Elisabeth Zottegem deelt mee in de klappen

Update AZ Sint-Elisabeth Zottegem: In Zottegem en omstreken zijn de laatste weken de covid-cijfers, iets later dan elders in het land, ernstig de hoogte in gegaan. Ook ons ziekenhuis deelt in de klappen.

Op dit ogenblik liggen er bijna 30 pati ënten op de covid-afdelingen waarvan een drietal op Intensieve Zorgen. In tegenstelling tot de eerste golf in het voorjaar, hebben we nu ook te maken met vrij veel besmettingen en dus uitval bij onze medewerkers. Veel besmettingen zijn extern opgelopen en zijn te wijten aan de wijde verspreiding van het virus in de bevolking. In de regio van onze huisartsenkring Panacea worden de laatste dagen immers meer dan 30 besmettingen per dag vastgesteld.
Wij willen de reguliere activiteiten zolang mogelijk behouden. Actueel blijven de dagziekenhuisactiviteiten en de poliklinische activiteiten gewoon doorgaan. Er wordt wel uitdrukkelijk gevraagd om, waar mogelijk, alleen te komen naar de raadplegingen.
Ook dringende opnames en opnames voor kankerbehandelingen blijven gegarandeerd.
Voor electieve niet-dringende heelkunde daarentegen vragen we in gesprek te gaan met uw behandelend arts, om de behandelmogelijkheden en alternatieven door te nemen, en na te gaan of uitstel mogelijk of wenselijk is.
Volg de laatste updates in deze snel evoluerende situatie op de voet via onze website 👉 www.sezz.be of hou deze facebookpagina in de gaten. #SEZZtegencorona #corona 😷
X