Noodopvang voor kinderen met ouders in de zorg- en veiligheidssector in Zwalm

 

 

Lokaal bestuur Zwalm organiseert noodopvang op 9 en 10 november voor -12-jarigen waarvan de ouders in de zorg- of veiligheidssector werken.

 

Ouders die in de zorg- en veiligheidssector werken, beroepen die essentieel zijn tijdens deze barre coronacrisis, kunnen voor de opvang van hun kinderen steeds terecht bij het lokaal bestuur in Zwalm. Bruno Tuybens: ” Op maandag 9 en dinsdag 10 november kunnen kinderen tot 12 jaar worden opgevangen in De Zwalmparel en GC De Munk, zonder dat het de ouders iets zal kosten. De gemeentelijke infrastructuur kan worden ingezet, aangezien alle evenementen en activiteiten voor +12-jarigen binnen verboden zijn. De speelpleinwerking zorgt voor gebrevetteerde animatoren en speelmateriaal.”

Inschrijven kan via www.zwalm.be/webshop. Het lokaal bestuur wil hiermee nogmaals haar solidariteit tonen.

 

Contact:

Lokaal bestuur Zwalm

Afdeling Vrije Tijd: Jasmien Eekhaut, jeugd@zwalm.be, 055 480 587

www.zwalm.be

Bruno Tuybens: bruno.tuybens@zwalm.be, 0475 75 36 74

foto archief BB 2019

X