Het Vlaamse kruis afdeling Merelbeke reikt diploma’s uit

Huldiging cursisten in coronatijden.

Wegens de corona toestanden kan ook de huldiging van de velen cursisten Basis en vervolgcursus van Het Vlaamse Kruis Merelbeke niet doorgaan. Alsnog willen wij deze mensen eens in de bloemetjes zetten. Enkele waren ook al eens actief als helper helaas zijn door het wegvallen van alle evenementen ook de hulpdiensten weggevallen zodat zij momenteel geen verdere praktijkervaringen kunnen opdoen. Het Vlaamse Kruis Merelbeke staat momenteel wel in voor assistentie bij het triage centrum Covid-19 in Merelbeke.

Behaalden het diploma Basis EHBO :

Martens Tiffany, Van Renterghem Petra, Wieme Sandra,Van Halst Kiana,   Samouh Salim- Samouh Shaimaa, Vande Keere Veronique, Vlaminck Mira, Van Wezel Quinten- Verbrugghe Ann, De Vos Lauren- Gheysen Sarah, De Keyser Tiffany, Huys Vicky, Schoenmaekers Stijn, Bogaert Brent, Lampaert Freddy, Dierick Evelien, Raemdonck Marc, Gomes Rosario, Waegemans Doborah,   Devriendt Roger, Vermassen Maarten, Cuypers Alex, Faut Inge, Callier Lies, Naeyaert Ann,   Bosch Marie-Claire , Lemmens Vera.

Behaalden EHBO Vervolg:

Samouh Salim, Samouh Shaimaa, Verbrugghe Ann, Van Wezel Quinten, Van De Keere Veronique, Bogaert Brent, Bosch Marie-Claire, Tiffany Martens , Nantikan Sirikhan.

Het Bestuur wenst hun veel succes en hoopt dat zij de opgedane kennis zullen toepassen waar nodig.

GEZOCHT!

Als VLaamse Kruis willen wij eveneens een oproep richten tot mensen die zich willen inzetten als vrijwilliger in deze covid tijden als hulp en ondersteuning aan hun medemensen. Dit kan zowel voor administratieve taken logistiek of hulpverlening zodat medische kennis niet altijd nodig is. Wie zich geroepen voelt neemt gerust eens contact met de voorzitter Van Britsom Werner 0495/334758.

Werner.vanbritsom@hvk.be

X