logo winkeLierde

Gemeente Lierde ondersteunt in deze corona-crisis zowel gezinnen als de lokale economie.

winkeLierde-bonOp de laatste gemeenteraad werd er groen licht gegeven om zowel gezinnen als de lokale economie in deze corona-crisis te ondersteunen.

Zo werd beslist om een handelaarsbon, de “winkeLIERDE-bon”, die deels wordt betaald door de particulier en deels door het gemeentebestuur  in het leven te roepen.

Wat is de winkeLIERDE-bon en hoeveel is hij waard?

De winkeLIERDE-bon is een bon die vanaf 1 december 2020 éénmalig per adres zal kunnen worden aangekocht voor 50 euro. De gemeente legt 10 euro bij zodat de bon die men zal ontvangen dus een waarde heeft van 60 euro.

Geldigheid?

De winkeLIERDE-bon is geldig van 1/12/2020 tot en met 30/06/2021.

Bij wie kan je de winkeLIERDE-bon gebruiken?

Alle lokale handelaars, ondernemers, horeca-uitbaters kregen een schrijven in de bus met de vraag of de winkeLIERDE-bon bij hun kan worden gebruikt.

Diegene die interesse hebben kunnen een formulier downloaden op de gemeentelijke website http://www.lierde.be/website/5981-www.html… .

Handelaars, ondernemers en horeca-uitbaters die dit schrijven niet ontvangen zouden hebben kunnen dit melden door middel van een mail naar ondernemen@lierde.be

Wanneer alle deelnemende handelaars, ondernemers en horeca-uitbaters gekend zijn zullen we onze lezers hier dadelijk van op de hoogte stellen.

winkeLierde-bon