Recyclagepark blijft open en afvalinzameling gaat door in Ninove

De ILvA-recyclageparken blijven de komende dagen open volgens de normale openingsuren. Ook de afvalinzameling zal doorgaan volgens de afvalkalender. ILvA zal deze aanpak wel dagelijks evalueren.

De recyclageparken bevinden zich buiten, zodat er voldoende afstand bewaard kan worden. We vragen de bezoekers wel om de algemene voorzorgsmaatregelen te respecteren, zoals het verplicht dragen van een  mondmasker en het beperken van het aantal bezoekers.

Het is dus onnodig om snel nog een bezoek aan het recyclagepark te organiseren, aangezien de parken toegankelijk blijven. Indien een bezoek aan het recyclagepark kan uitgesteld worden, blijven we wel aanraden om dit te doen. Alleen zo beperken we samen het risico op besmetting van de medewerkers en bezoekers.

Wat de inzameling aan huis betreft, wil ILvA de dienstverlening zo goed mogelijk organiseren, maar deze aanpak zal dagelijks ge ëvalueerd worden op basis van de beschikbaarheid van het personeel. Indien nodig, heeft ILvA een plan rond de prioritaire aanpak van de verschillende afvalfracties.

Openingsuren Ninove

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8u30 tot 14u30
Woensdag: 13u tot 19u
Donderdag: 13u tot 19u
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 9u tot 16u
Zondag: Gesloten