©Politie - Lieve De Neef

Het lichaam van de vermiste Lieve De Neef werd teruggevonden in Aalst

De brandweer van Aalst kreeg rond 14 uur een oproep. In de Dender, tussen het bedrijf Tereos Syral en de Leo Gheeraerdtslaan, dreef een vrouwenlichaam. De politie en de hulpdiensten bakenden ter hoogte van het Werfplein een perimeter af. Het parket kwam ter plaatse.  Een autopsie werd uitgevoerd waarbij werd vastgesteld dat het lichaam geen sporen van geweld vertoonde. Alles wijst op een wanhoopsdaad.

Lieve verdween op 26 september 2020 uit haar woonplaats in Ninove. Verschillende zoekacties leverden niets op. De civiele bescherming en de scheepvaarpolitie hadden dinsdag 29 september met twee sonarboten en duikers de Dender afgespeurd, vanaf de Denderkaai richting Okegem, helaas zonder resultaat.

Heb je naar aanleiding van deze post vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving?

Bel de Zelfmoordlijn op het gratis noodnummer 1813. ’s Avonds kan je chatten van 18:30 – 22.00 uur. https://www.zelfmoord1813.be/