Archieffoto - de traditionele stickerverkoop van het Rode Kruis kon dit jaar niet doorgaan

Rode Kruis Zottegem dankt sympathisanten

Zoals ook nog voor andere verenigingen het geval was, kon de Zottegemse afdeling van het Rode Kruis Vlaanderen omwille van de coronapandemie ditmaal voor haar eetfestijn in het najaar geen afspraak maken in een zaal. Daarom was het eerst de bedoeling om als coronaproof alternatief een afhaal-editie te organiseren maar ingevolge latere strengere coronamaatregelen moest in laatste instantie uiteindelijk overgeschakeld worden naar een eetfestijn met levering aan huis dat plaatsvond op zaterdag 7 november ll.

Ondanks al deze organisatorische hindernissen werd het eetfestijn niettemin een groot succes en verliep alles zeer vlot. In een tijdsspanne van twee uren werden alle maaltijden coronaveilig aan huis geleverd (en blijkens reacties achteraf ook erg gesmaakt). Langs deze weg dankt he Rode Kruis Zottegem de vele sympathisanten die in deze moeilijke coronatijden toch op deze wijze deelnamen aan het eetfestijn waarvan de opbrengst bestemd is voor de aankoop van nieuwe kledij voor de hulverleners. Eetfestijn gemist? Geen nood, u kunt de werking van Rode Kruis Zottegem ook steunen met een gift op rekeningnr. BE34 0013 2910 3090 (fiscaal attest vanaf 40 euro).