Vorig jaar verwittigden voorbijgangers de hulpdiensten toen ze deze 'decoratie' van de griezelwandeling van Helder Water zagen

Griezelwandeling in Elene t é griezelig. Hulpdiensten rukken massaal uit

De griezelwandeling van buurtcomit é Helder Water in Elene bleek vanmiddag t é griezelig. De brandweer rukte uit voor een redding te water van wat bleek decoratie van de griezelwandeling te zijn.

Eene wandelaar had gezien hoe in de vijver in Elene vier benen uit het water staken en dacht dat het ging om twee personen in nood. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse met 2 combi’s, een brandweerwagen, een mug en een ziekenwagen maar al snel werd duidelijk dat het niet om echte personen ging en werd de actie afgeblazen. Na overleg met de politiediensten en burgemeester is beslist dat de decoratie behouden mag blijven.

Zin om zelf de wandeling te doen?

Sinds dit weekend tot aan de kerstvakantie kan je in Elene dus een griezelwandeling maken 🙂 Er zijn 5 stops voorzien waar je via je gsm naar een griezelverhaal omtrent die locatie kan luisteren. De wandelroute kan je eenvoudig bekomen door een mailtje te sturen naar GriezelwandelingElene@gmail.com. Je ontvangt dan automatisch de wandelroute (6 km) en de griezelverhalen in je mailbox of je kan ter plaatse de QR code inscannen en de verhalen op je smartphone beluisteren. Trek wandelschoenen of laarzen aan en zorg dat je goed zichtbaar bent. De wandeling vertrekt op de hoek van de Snijdreefken en Leopold III straat.

Check ook de affiche van de wandeling via deze link