Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Fietster aangereden op Lindeplein in Brakel

Deze ochtend iets na 8u werd een 15- jarige fietster (scholier) aangereden op het Lindeplein in Brakel. De fietster reed op het Lindeplein en kwam uit de richting van de Kerkhofstraat.   Ze   werd gegrepen op het rond punt   door een auto die uit de Meerbeekstraat kwam.

De fietster is bij bewustzijn en werd overgebracht door ziekenwagen en mug naar het ziekenhuis. Ze is zwaar gewond. De Driehoekstraat is een tijdje afgesloten voor alle verkeer.

X