Brief voor Sinterklaas? Post het in de Hemelbus!

Aan de bibliotheek staat vanaf deze week een nieuwe, knalrode brievenbus: de Hemelbus! Alle brave kinderen van Zottegem mogen hier hun brief voor Sinterklaas posten, en ook tekeningen of zelfgemaakte knutselwerkjes zijn welkom.

De feestpieten van CC Zoetegem zorgen ervoor dat alle post veilig bij Sinterklaas terecht komt! De tekeningpieten hebben ervoor gezorgd dat alle kleuters en kinderen van alle lagere scholen in Zottegem een kleurtekening mee naar huis kregen. De eerste mooie tekeningen zijn ondertussen gepost en bezorgd aan de Sint, maar geen zorgen — de Hemelbus blijft nog staan tot 6 december. Er is dus nog tijd genoeg om jouw brief of tekening te versturen naar de Sint. De Hemelbus kan je vinden aan de hoofdingang van de bibliotheek, Kasteel van Egmont in Zottegem. Sinterklaas laat ook nog weten dat het heel belangrijk is jouw adres te vermelden, zodat hij een briefje kan terugsturen.

X