©SBS De Oogappel - Sinterklaas en zwarte pieten

De Sint komt naar Herzele

De Sint brengt op zaterdag 5 december een bezoekje aan Herzele, op een geheime locatie!

“Door het coronavirus kunnen de kinderen helaas niet bij de Sint langsgaan. Maar het gemeentebestuur zorgt ervoor dat alle tekeningen, vragen en brieven tot bij de Sint geraken. Iedereen kan trouwens het bezoek live volgen op de facebookpagina van het gemeentebestuur vanaf 15.00 uur,” vertelt eerste schepen en schepen van Jeugd Benjamin Rogiers (Open Vld).

Alle kinderen mogen een brief, een vraag of een tekening sturen en het lokaal bestuur zorgt ervoor dat dit tot bij de Sint geraakt.

Dit alles deponeren ze vóór vrijdag 4 december om 12u00 in de brievenbus van het gemeentehuis met als vermelding:

Gemeentehuis Herzele

T.a.v. de Sint

Markt 20

9550 Herzele

Aan de ouders wordt gevraagd er een leuk Sint-weetje bij te steken.

Radio Star wordt Radio Stoomboot!

Diezelfde dag, op zaterdag 5 december, tussen 13u00 en 17u00, draait Radio Star alleen maar verzoekjes van en voor de allerjongsten. Kinderen die hun lievelingsliedje willen horen op de radio of een boodschap hebben voor klasgenootjes, vrienden of familie, sturen hun verzoekje of boodschap naar sint@radiostar.be

X