Opmerkelijke muurschildering verrijkt Grote Routepad Vlaamse Ardennen

De GR-routes zijn langeafstandsroutes voor wandelaars, die dwars door ons land en door heel Europa lopen. Daarnaast zijn er ook streeklussen, zoals de streek-GR Vlaamse Ardennen. Om die mooie route in de kijker te zetten en om wandelaars wat leuke extra's te bieden, werkt de dienst cultuur samen met vrijwilligers aan het project GvR Vlaamse Ardennen.

Onrustwekkende verdwijning van zesjarig jongen loopt goed af


Geraardsbergen. Deze namiddag werd een zesjarige jongen vermist. Hij werd voor het laatst gezien ter hoogte van de Kunstacademie. Patrouilles van de lokale politie en een helikopter van de federale politie zochten met man en macht naar het kind.   Lange tijd cirkelde de helikopter boven Schendelbeke. Met succes. In de vooravond werd de jongen aan een bushalte in Schendelbeke teruggevonden.

Julien Borremans

X