Archiefbeeld

Rampenplan na rookontwikkeling AZ Sint-Elisabeth Zottegem

In de nacht van dinsdag op woensdag werd het medisch rampenplan afgekondigd nadat er rookontwikkeling was in de linnenkamer van het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem.

“Deze nacht omstreeks 2.26 uur werd het brandalarm in ons ziekenhuis geactiveerd. Er werd rookontwikkeling gemeld in de linnenkamer”, zegt communicatieverantwoordelijke van het ziekenhuis Nicky De Temmerman. “De interne brandploeg en brandweer Zottegem was onmiddellijk ter plaatse. Er werd enkel lichte rookontwikkeling vastgesteld ten gevolge van een oververhitting van een droogkast. De situatie was snel onder controle en zonder gevaar. Er zijn geen gewonden gevallen en er is geen hinder geweest voor de patiënten aanwezig in het ziekenhuis. Alle noodprocedures van het ziekenhuis hebben volgens plan gewerkt. Rond 3.02 uur was de situatie helemaal onder controle en werd de interventie afgesloten.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X