Zorgpersoneel krijgt sinterklaasgeschenk van de Macekliers

Leden van de Zottegemse Gilde van de Macekliers trokken vrijdag naar enkele zorginstellingen in de regio om er een sinterklaasgeschenkje te geven aan het personeel.

Traditioneel trekken de Macekliers Driekoningen elk jaar op 5 januari naar de rusthuizen om er enkele liederen te zingen voor de bewoners en het personeel. Door corona lijkt die uitstap begin volgend jaar heel onwaarschijnlijk. Daarom trekken we vandaag naar WZC De Bron, De Vlamme, Bruggenpark en Triamant in Zottegem, residentie Neerhof en tehuis Sint-Franciscus in Brakel en Huize Roborst in Zwalm om het personeel te verrassen met een geschenkje van Sinterklaas. Zij geven al ruim een half jaar het beste van zichzelf en verdienen deze kleine attentie”, zegt voorzitter Luc De Pessemier.

Klik op link voor meer info over De Macekliers

X