©SoRi - Zwembad Kleine Dender

Zwembad De Kleine Dender opent pas na afloop noodzakelijke werken aan tegels

Vorige week vrijdag besliste het Overlegcomité dat zwembaden weer open mogen. Niet lang daarvoor had het bestuur van het zwembad beslist om in december een aantal ingrijpende werken uit te laten voeren in het bad, waaronder het verwijderen van alle tegels vanaf een hoogte van 2 meter. Bij een recente rondgang werd nl. opgemerkt dat er door de afkoeling van het bad verschillende tegels zijn losgekomen, bovenop het reeds bestaande problemen van loszittende tegels. De verwachting is dat het opwarmen van het bad – nodig voor de heropstart – dit probleem nog gaat vergroten. Deze werken zijn absoluut noodzakelijk om de veiligheid van de bezoekers te garanderen.

De beslissing om met deze werken te starten was al genomen voor de beslissing van het Overlegcomité dat zwembaden terug kunnen openen. Intussen zijn de werken ook gestart. Tijdens de werken zal er geëvalueerd worden wanneer bezoekers veilig terug kunnen komen zwemmen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X