Cadeaubon ‘Graag Geraardsbergen’ vanaf vandaag te koop

Het ideale kerstcadeau koop je nu online


Geraardsbergen. De cadeaubon #GraagGeraardsbergen is vanaf vandaag online te koop. Wie de digitale bon krijgt, kan hem momenteel al gebruiken bij zo’n 60 handelaars uit Groot-Geraardsbergen. Een ideaal cadeau voor kerst en nieuwjaar waarmee ook de handelaars uit eigen stad een hart onder de riem worden gestoken.  

Veel handelaars hebben het dit jaar door de gevolgen van het coronavirus en de bijhorende maatregelen bijzonder moeilijk: opgelegde sluiting, beperktere uren, minder volk, …  Gelukkig heeft er zich door het coronavirus ook een mooie kentering ingezet: mensen winkelen vaker lokaal om zo de handelaars uit hun eigen stad een hart onder de riem te steken. Dit wil het lokaal bestuur van Geraardsbergen nu nog meer aanmoedigen met de cadeaubon #GraagGeraardsbergen.

Het initiatief strekt zich uit over Groot-Geraardsbergen (dus inclusief deelgemeenten) en staat open voor alle handelaars: eetgelegenheden, al dan niet met afhaalmogelijkheid, buurtwinkels, bakkers, beenhouwers, traiteurs, kappers, schoonheidsspecialisten,…
De volledige lijst van handelaars is te vinden zijn op https://shop.kivalo.be/geraardsbergen/. Momenteel nemen zo’n 60 handelaars deel. Geïnteresseerde handelaars kunnen echter te allen tijde inschrijven waardoor dit aantal zal blijven stijgen.

De cadeaubon is volledig digitaal. Hij wordt digitaal aangekocht en wordt door de handelaar ook digitaal geïnd. Om dit in goede banen te leiden, wordt gebruik gemaakt van het online platform Kivalo: https://shop.kivalo.be/geraardsbergen/. Wie een bon wil aankopen, klikt op de knop “Koop jouw bon!”.

Met Kerst en Nieuw in het vooruitzicht is de cadeaubon het eindejaarscadeau bij uitstek. Particulieren kunnen hem aankopen als cadeautje voor zichzelf of iemand anders. Bedrijven kunnen er hun werknemers of professionele contacten mee bedanken. Als kers op de taart ondersteun je de lokale handelaar door te winkelhieren.

X