Herzele pakt uit met Grabbel-pas-het-thuis-toe-pakket

De huidige coronamaatregelen en de daarbij onduidelijk toekomst maken het quasi onmogelijk een grabbelpasprogramma op te maken voor de komende kerstvakantie.
Dat houdt de jeugddienst van Herzele echter niet tegen een leuke vakantie voor de jongeren te organiseren.

“Met ons Grabbel-pas-het-thuis-toe-pakket willen we de jongeren toch een leuke vakantie bezorgen”, legt schepen van jeugd, Benjamin Rogiers, uit. “In het pakket zitten knutselideetjes, kooktips en -materialen, gekke opdrachten, leuke gadgets en nog veel meer. Kortom, kinderen hoeven zich niet te vervelen tijdens de Kerstvakantie! Bovendien kunnen ze zelfs enkele prijzen winnen!”

De jeugddienst biedt 3 verschillende pakketten aan, afhankelijk van de leeftijd. Een pakket kost 8 euro voor de Grabbelpassers en 10 euro voor niet-grabbelpassers.

“De pakketten zijn te reserveren via Ticketgang. Na bevestiging kunnen ze coronaproof worden afgehaald in de Wattenfabriek of worden ze volgens de geldende maatregelen aan huis bezorgd”, laat schepen Rogiers nog weten.

X