Zottegem presenteert Vrijetijdsaanbod voor schoolvakanties 2021

Wie graag reeds plannen maakt voor de schoolvakanties van 2021 en op zoek is naar een kamp of een andere leuke vakantieactiviteit voor zijn/haar kind(eren), moet zeker het vakantieaanbod van de vrijetijdsdiensten van stad Zottegem raadplegen. Dit laat kiezen uit heel wat te gekke plannen om de vakantiedagen te vullen met speelkriebels, avontuur, muziek, sport, beweging, fantasie en zoveel meer.

Het volledige aanbod van de stedelijke jeugddienst, speelplein ’t Hemelrijk, de sportdienst, CC Zoetegem, het Huis van het Kind en ZIBO werd gebundeld in één brochure die zo meteen een handig overzicht biedt van alle activiteiten en kampen die georganiseerd worden in 2021. Iedere inwoner krijgt deze brochure gratis in de bus, bijgevoegd bij de decembereditie van het Stedelijk Informatieblad. De brochure kan ook digitaal geraadpleegd worden op www.zottegem.be/vakantieaanbod. Inschrijven voor de activiteiten van 2021 kan vanaf maandag 4 januari 2021 om 18 uur. Voor ZIBO kan dit op een later moment; de inschrijvingsdata hiervoor zullen tijdig voor elke vakantie meegedeeld worden. Inschrijven gebeurt bij voorkeur online via webshopzottegem.recreatex.be. Voor nog meer inlichtingen kan men terecht bij een van de vrijetijdsdiensten. Alle contactgegevens zijn terug te vinden op de eerste pagina’s van de brochure.

X