Zet uw eindejaarwens op lichtkrant

Zaai gezelligheid in de gemeente

Een mooi initiatief. De gemeente Oosterzele stelt zijn drie lichtkranten ter beschikking van de Oosterzelenaars   om   extra licht te brengen in deze barre coronatijden. Aarzel niet, en zet uw eindejaarswens op de lichtkrant. Zaai maar gezelligheid en hartverwarmende boodschappen. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)

Wie er een opbeurende (eindejaars)boodschap op wil laten publiceren, kan die boodschap bezorgen via info@oosterzele.be. Een boodschap mag max. 80 tekens (incl. spaties) tellen. De gemeentelijke diensten publiceren de boodschappen   op de drie locaties, als daar zijn: het Dorp, aan het OCMW in Balegem, aan de bib in Scheldewindeke). Meer weten? Info: Elsy De Wilde, schepen voor Communicatie, 0494 86 57 04 elsy.dewilde@oosterzele.be.     Reporter 17

X