Minister Diependaele bezoekt WZC De Vlamme te Zottegem

Vlaams minister Matthias Diependaele bracht maandag een coronaproof werkbezoek aan Woonzorgcentrum De Vlamme in Zottegem. WZC De Vlamme biedt een gezellige woonplaats voor wie houdt van natuurpracht en rust. De minister kreeg een rondleiding en directeur Opdecam gaf tekst en uitleg bij de coronastrategie van het woonzorgcentrum. “Deze coronacrisis is een echte uitdaging voor het zorgpersoneel. Met dit bezoek wil ik hen bedanken voor hun onverdroten inzet”, vertelt Diependaele.

 

Op uitnodiging van Dieter Opdecam bracht  Vlaams minister Matthias Diependaele  een werkbezoek aan wzc De Vlamme in Zottegem. “De coronaperiode vergde heel wat inspanningen van onze Vlaamse woonzorgcentra. Wzc De Vlamme werkte een goede regeling uit om alles vlot te laten verlopen. Hier is het veilig wonen en leven. Een aangename plaats voor een zorgeloze oude dag”, laat minister Diependaele weten.

 

“De verschillende medewerkers van de woonzorgcentra geven in deze bijzondere omstandigheden het beste van zichzelf, en dat in alle disciplines”, vertelt minister Diependaele. “Met dit werkbezoek wilde ik hen een hart onder de riem steken en duidelijk maken dat we hen steunen. Waardering gaat niet altijd over extra financi ële middelen. Oprechte waardering komt uit het hart en niet alleen uit de portemonnee.”

 

Het werkbezoek van minister Diependaele verliep volledig coronaproof. “De veiligheid van de residenten staat voorop. Daarom hebben we ons uiteraard strikt gehouden aan alle geldende voorschriften. Het stemt mij dan ook gerust dat het woonzorgcentrum alle nodige veiligheidsmaatregelen genomen heeft om dit bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen.”

X