©N-Va Ninove - Minister Matthias Diependaele en de afdeling N-Va Ninove kwamen de vrijwilligers van Rode Kruis een hart onder de riem steken in Meerbeke

Minister Matthias Diependaele en N-Va Ninove bedanken de vrijwilligers van Rode Kruis Vlaanderen

Het bestuur van N-VA Ninove en minister Matthias Diependaele kwamen alle moedige bloedgevers bedanken, voor hun bloedgift in Meerbeke. Ze bewierookten ook de vele vrijwilligers van Rode Kruis Vlaanderen voor hun inzet en organisatie van deze bloedinzameling.

Minister Matthias Diependaele: “Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend om alles op een veilige manier te laten verlopen in deze coronatijden.  Alle bloedgevers hebben voor een prikje het verschil kunnen maken, want bloed geven kan levens redden.”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X