Gilo Balegem steekt WZC De Zilverlinde een hart onder de riem

De leerlingen van Gilo Balegem maakten in de afgelopen week mooie tekeningen en kaartjes met kerstwensen en hartverwarmende boodschappen. Op deze manier wilden ze de bewoners van Woonzorgcentrum De Zilverlinde te Scheldewindeke een hart onder de riem steken. Jammer genoeg mochten de klasgroepen deze mooie boodschappen niet gezamenlijk overbrengen aan de bewoners. Een aantal juffen gingen samen het hun bubbel een grote doos afgeven met daarin de tekeningen en de kaartjes. Alles werd bezorgd via een personeelslid, die als tussenpersoon fungeerde. De bewoners die toekeken vanachter het raam waren heel gelukkig om de kinderen te zien en konden dit gebaar meer dan appreci ëren. De komende dagen zullen de bewoners de handen vol hebben met het bekijken van de tekeningen en het lezen van de vele kaartjes die de kinderen met hart en ziel gemaakt hebben.

 

X