Vrije Basisschool van Grotenberge genoten van “licht” tijdens deze donkere dagen

De kleuters van de Vrije Basisschool van Grotenberge genoten van “licht” tijdens deze donkere dagen. Dit als teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg en voor elkaar.                                                                      

Wanneer de kleuters ’s morgens toekwamen op school, brandde er een vuurkorf. De kleuters genoten van het gezellig vuurtje, mochten hun nieuwjaarsbrief opzeggen, liedjes zingen, … Elke klas had op zijn eigen creatieve manier een lichtje gemaakt die de kleuters vandaag heel trots mogen meenemen naar huis. De adventstijd en voorbereiding op Kerstmis krijgen dezer dagen heel wat aandacht. Op deze manier heeft iedereen een “lichtje” thuis. Deze kunnen de warmte geven van een knuffel die we soms missen tijdens deze corona-periode.

X