Brakelaar Laurens brengt tandenbleek kit uit

Laurens Vanderstuyf, zoon van……. uit Brakel   heeft dezer dagen een tandenbleek   kit uitgebracht.

Laurens Vanderstuyf: “Ik heb tijdens corona ervoor gekozen een eigen webshop/merk te starten. Ik heb een tandenbleek kit uitgebracht dit omdat ik merk dat veel mensen een paar honderden euro’s betalen om wittere tanden te krijgen dus ben ik opzoek gegaan naar een goedkoper alternatief.

Mijn product is plantaardig wat niet slecht is   voor de gezondheid. Met deze kit blijven uw tanden ongeveer 2 tot 4   maanden wit. Wij hopen ons te focussen op verdere ontwikkeling van tanden bleek middelen.   Wat er momenteel grotendeels op de markt is,   is zeer slecht voor uw tanden & uw tanden worden er zeer gevoelig van. Onze kit van fullywhite tast uw tanden niet aan en maakt ze ook niet gevoelig dit omdat wij onze formule zelf hebben samengesteld om zo toch een milieuvriendelijke/gezonde formule te hebben.”

Wij hebben een eigen website genaamd :www.fullywhite.be

Nog veel succes Laurens.

 

X