Bedanking voor schenking van Brakelse kerstboom

In  Brakel doet men elk jaar  een oproep  om een gepaste kerstboom te vinden voor het Marktplein.   Er zijn gelukkig heel wat sparren in Brakel die ofwel te groot worden of weg moeten.  Elk jaar krijgt men dan ook diverse voorstellen.  Schepen  Peter Vanderstuyf: “Uit de talrijke voorstellen hebben we dit jaar gekozen voor de kerstboom aangeboden door de Congregatie der Zusters Penitenten van Sint Franciscus van Assisi uit Opbrakel.
Ik moet zeggen dat het één van de grootste exemplaren is die we ooit hebben aangeboden gekregen. Hierdoor was het geen sinecure om hem van Opbrakel naar ons  marktplein te krijgen.  Mede dankzij ons gemeentepersoneel kwam alles evenwel  in orde.
Als dank voor de schenking van deze prachtige boom hebben wij  de zusters bedankt met een pakket bestaande uit  Brakelse streekproducten.”

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X