Bedanking voor schenking van Brakelse kerstboom

In   Brakel doet men elk jaar   een oproep   om een gepaste kerstboom te vinden voor het Marktplein.    Er zijn gelukkig heel wat sparren in Brakel die ofwel te groot worden of weg moeten.   Elk jaar krijgt men dan ook diverse voorstellen.   Schepen   Peter Vanderstuyf: “Uit de talrijke voorstellen hebben we dit jaar gekozen voor de kerstboom aangeboden door de Congregatie der Zusters Penitenten van Sint Franciscus van Assisi uit Opbrakel.
Ik moet zeggen dat het één van de grootste exemplaren is die we ooit hebben aangeboden gekregen. Hierdoor was het geen sinecure om hem van Opbrakel naar ons   marktplein te krijgen.   Mede dankzij ons gemeentepersoneel kwam alles evenwel   in orde.
Als dank voor de schenking van deze prachtige boom hebben wij   de zusters bedankt met een pakket bestaande uit   Brakelse streekproducten.”

 

X