©RV - Nie Geweun zoekt werkplaats voor het maken van hun kostuums

Carnavalsgroep Nie Geweun zoekt nieuwe werkplaats voor het maken van hun kostuums

Bovenop de crisis die zich nu afspeelt, is de carnavalsgroep Nie Geweun ook nog de werkplaats voor de kostuums verloren. Een gekend probleem voor vele Ninofse carnavalsverenigingen, een probleem dat zeker aangekaart moet worden. Toch zijn ze vol goede moed een zoektocht gestart naar een nieuwe werkplek! Ze hopen iemand te vinden die hun kan verder helpen. Contacteren mag op het nummer 0471 08 91 43 of via hun facebookpagina Nie Geweun.

De “vrauven” van Nie Geweun zijn een plezante bende die elk jaar zwoegt en zweet om op tijd de kostuums af te krijgen. Het zou dus zonde zijn mochten onze kostuums niet meer te zien zijn in de carnavalsstoet.

©RV – Nie Geweun zoekt nieuwe werkplaats
©RV – Nie Geweun zoekt nieuwe werkplaats
©RV – Nie Geweun zoekt nieuwe werkplaats
X