©RV - Su Fm met Dj Renata

SU fm steekt luisteraars hart onder de riem met Kerst

SU fm steekt tijdens de laatste weken van het jaar de luisteraars een warm hart onder de riem. Op Kerstdag is er immers een speciaal verzoekprogramma.

“Het wordt een ongewone Kerst, zonder familie en vrienden. Ondanks de afstand die we nu moeten houden, brengen we bij SU fm de luisteraars dichter bij elkaar”, vertelt SU fm deejay Renata. “We draaien op Kerstdag immers muziek en verzoekjes voor iedereen. Laat die hartverwarmende berichtjes maar komen!”.

Dat kan via info@sufm.be, op de website sufm.be of telefonisch de dag zelf via 054 89 49 49.

Mooie luistercijfers

SU fm werd twee jaar geleden opgestart en heeft intussen een trouw luisterpubliek. Uit een grootschalig luisteronderzoek blijken wekelijks 13.000 mensen af te stemmen op de zender. Die richt zicht met een mix van meezingers voornamelijk op 40 plussers in Ninove, Geraardsbergen en Lierde.

Eindejaarprogrammatie

Naast het Kerstverzoekprogramma, brengt de zender ook op Kerstavond speciale programma’s waaronder de Kerst Top 50. Op zondag 27 december is er de SU100 met de beste SU muziek van het voorbije jaar.

Op Oudejaarsavond doet de zender haar slogan ‘Plezante radio’ nog eens alle eer aan met de Plezante 100. Een hele dag feest op SU fm. Te beluisteren in Ninove via 106.6 fm en in Geraardsbergen en Lierde via 106.9 fm.

X