Geutelingen takeaway in ’t Hoekske in Elst

Naar jaarlijkse traditie wordt er in januari gestart met de geutelingenbak in Elst en in dit nieuwe coronajaar is dit niet anders. De patrones van het dorp Elst  heet immers Apollonia. In Elst heeft men immers  de Apolloniakerk en Apolloniakapel.

De houtoven van ’t Hoekske wordt op zaterdag 9 januari aangestoken naargelang de vraag. Dit vertellen Michel Minnaert en Marleen Van den Broeke.  Door de huidige omstandigheden (corona) wordt er gebakken op afspraak en naargelang de vraag.

Adres : Gentsestraat 59 Elst  Tel.: 055 42 38 85 of 0496 36 24 28   –  De afhaal gebeurt achteraan( gebouw witte poort) – Start  : zaterdag 9 Januari .

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X