GO! Centrum en kleuterschool Pieternel houden Snuffeldag op afspraak


Geraardsbergen. Op vrijdag 15 januari houdt GO! Centrum (kleuterafdeling + lagere school) en kleuterschool Pieternel een Snuffeldag op afspraak. U krijgt een persoonlijke rondleiding waarin de schoolwerking en visie wordt uitgelegd en maakt kennis met de klasleerkracht. GO! Centrum in de Buizemontstraat zit in een volledig nieuw jasje en zet volop in op ruime lokalen en de open en groene schoolomgeving met als troef h ét speel-en ontdekbos voor onze kleuters. Daarnaast bieden we een kangoeroewerking aan voor hoogbegaafde leerlingen. Kleuterschool Pieternel in de Baljuwstraat is h ét warme nest waar uw kleuter zich heel snel zal thuisvoelen.

Wenst u een afspraak te maken voor een rondleiding tijdens onze Snuffeldag? Contacteer directeur Stijn Haegeman via info@bsgocentrum.be of 054/41 22 74.

X