Een nieuw jaar een nieuwe wandelzoektocht. Denderhoutem is aan de beurt.

Zoals vele andere verenigingen kan het Davidsfonds Haaltert de geplande activiteiten niet organiseren en kiezen ze voor een sportieve natuurbeleving. Hou de wandelschoenen alvast klaar.

Zoals aangekondigd organiseert het Davidsfonds Haaltert in elke deelgemeente een zoektocht langs de vele mooie wandelpaden die onze streek rijk is.

Alleen of in bubbel, een ontspannen manier om onze gemeente te (her)ontdekken.

In december werden de eerste twee wandelingen gelanceerd. Zowel in Heldergem als in Kerksken hebben sportievelingen de zoektocht al ontdekt.

Een nieuw jaar een nieuwe zoektocht. Denderhoutem wordt deze maand het te ontdekken gebied. De wandeling van ongeveer 7 km brengt de deelnemers naar de hoogtes en laagtes van deze deelgemeente.

Zoals voor de andere wandelingen zijn waterdichte wandelschoenen aangewezen want er wordt bij voorkeur langs niet verharde paden gelopen. Een topwandeling over heel wat landelijke wegen en in deze tijd van het jaar een ware uitdaging om de modderpoelen te trotseren.

Als laatste zal een zoektocht op het grondgebied van Haaltert gelanceerd worden. Momenteel zijn de bestuursleden van het Davidsfonds nog aan het werk om deze laatste zoektocht af te ronden.

Iedereen is welkom en de deelname is gratis. Bij elke zoektocht horen een aantal vragen. In mei worden de winnaars bekend gemaakt en ontvangen zij een mooie prijs.

Alle geïnteresseerden kunnen de verschillende routebeschrijvingen, de vragen en het wandelplan via mail (haaltert@davidsfonds.net)  aanvragen.

De antwoorden worden op hetzelfde email adres verwacht of het antwoordblad mag in de brievenbus van één van de bestuursleden gedropt worden.

X