Gratis online nieuwjaarconcert Ann De Winter

Noteer met stip: zondag 10 januari, 15 u

Op zondag 10 januari om 15 u kan je gratis genieten van het online nieuwjaarsconcert van de Oosterzeelse sopraan Ann De Winter. Naast Ann treden ook Brecht Degryse en Griet Wytinck op. Met haar unieke sopraanstem zal Ann De Winter ongetwijfeld velen weten te bekoren. (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle).
Ann De Winter, ‘Na het voorbije jaar hopen we met z’n allen naar “weer normaal”, het zal wellicht nog wat geduld vergen. En ondertussen blijven de live optredens met publiek uit. Maar ik zat niet stil’, weet Ann. ‘Via deze   geef ik jullie een muzikaal cadeautje met een online nieuwjaarsconcert, waarop ik zing, begeleid op piano en viool. Het wordt gestreamd op youtube op zondag 10 januari   om 15 uur, via de volgende link https://youtu.be/o5gJea_CEf8. Al wie van muziek houdt krijgt een hemels concert voorgeschoteld. Je gaat kunnen genieten van een mooie selectie muzikale parels. Stuur deze link gerust door naar jullie familie, vrienden, kennissen, leden van jullie vereniging of naar iemand die van muziek houdt. Het digitaal concert zal een muzikale verstrooiing bieden en je zou mij er een groot plezier mee doen’, besluit Ann. Je mag gerust het concert beoordelen. Graag zelfs. Geef uw mening, ga naar www.anndewinter.be.   Reporter 17    
ingezonden
X