Jay Baker en Jim Cole brengen een nieuwe singel uit: ‘Set me free’. Een voorproefje…


Geraardsbergen. Vrijdag 8 januari brengen Jay Baker (Jelle De Backer) en Jim Cole een nieuwe single uit, getiteld ‘SET ME FREE’. Vanaf vrijdag 8 januari zal de nieuwe singel te beluisteren en te koop zijn op alle streamingplatformen (Spotify, Apple Music,…).

Jim Cole: ‘Jelle, bekend als DJ & producer in het ‘dance’ genre, sprak me vorig jaar aan met de vraag of ik interesse had in een muzikale samenwerking. Als Geraardsbergenaar wilde ik deze kans niet laten liggen. We kennen elkaar al lang. De tijd was rijp voor een collab. Nog vòòr corona uitbrak ging ik luisteren naar enkele instrumentale songs in zijn studio. De klik was er meteen en ik ging aan de slag om een melodie en een tekst te componeren op één van de songs die mij het meeste was bijgebleven’

Corona gooide – zoals bij elke artiest in 2020 – roet in het eten waardoor de release langer dan normaal op zich liet wachten. Jay Backer en Jim Cole maakten samen (weliswaar apart) een groovy ‘feel good song’ vanuit hun eigen studio met deze mix als resultaat. Na veel sleutelen is het resultaat er eindelijk. ‘Met veel trots stellen we je de single ‘SET ME FREE’ voor die vanaf vrijdag 8 januari te beluisteren en te koop zal zijn op alle streamingplatformen (Spotify, Apple Music,…). Hij wordt uitgebracht via BIP Records’, geeft Jim Cole nog mee.

Klik op de link en luister naar de nieuwe song:

Julien Borremans