foto communicatie oosterzele

Oh-bon is het perfecte geschenk

Lokale handel ondersteunen

Schepen van lokale economie Orville Cottenie blijft een vurig pleidooi houden om lokaal te kopen. Na de koopzondagen werden een eindejaaractie voor takeawayzaken en een Oh – bon gelanceerd.   Van verjaardagen en huwelijken tot eindejaarsfeesten … De Oh-Bon is voor elke gelegenheid het perfecte geschenk en kan gebruikt worden bij tal van handelszaken in Oosterzele. De Oh-bon, de hele gemeente in een geschenk. (R 17, foto gemeente, DDL)

De Oh-bon is online te koop via de website oh-bon.be; je kunt de bon zelf printen, versturen via e-mail of met de post laten leveren. Het bedrag bepaal je zelf. De ontvanger hoeft niet in een keer het hele bedrag te spenderen en kan met dezelfde bon bij verschillende handelszaken terecht. Geen fan van online kopen? Bibliotheek Oosterzele is het offici ële verkooppunt van de Oh-bon. Winnende krasloten van de kraslotenactie ter ondersteuning van de lokale takeaways kan je nu ook in de bib inruilen tegen een Oh-bon van 25 euro. Heb je een handelszaak in Oosterzele en wil je ook deelnemen? Neem contact op met de dienst Lokale Economie. info:   Orville Cottenie, schepen voor Lokale economie,   0468 26 93 01 http://orville.cottenie@oosterzele.be,,   Sylvianne De Sutter, dienst bibliotheek, toerisme en lokale economie, 09 362 81 17, economie@oosterzele.be.