Exhibitionist op het Mijnwerkerspad in Zottegem / Brakel / Herzele

Er is een exhibitionist aan het werk op het Mijnwerkerspad ter hoogte van Zottegem/Brakel/Herzele. “Mevrouw, mevrouw… wil je eens stoppen”

Al elf vrouwen en tieners zijn een exhibitionist tegengekomen op een fietspad in de gemeenten Brakel, Zottegem en Herzele. Check de VTM-reportage van ‘Faroek’ via deze link. Hij vraagt bijvoorbeeld om een foto van hem te nemen. Zogezegd omdat het om een weddenschap gaat. Dan laat hij al snel zijn broek zakken en zijn blote flieter aanschouwen. Het eerste slachtoffer ging in 2018 naar de politie. Daarna volgden nog 10 slachtoffers… Vaak vraagt hij “om een foto te nemen” omdat hij zogezegd issues heeft met zijn vriendin bijvoorbeeld. Dit slachtoffer werd zelfs belaagd en achtervolgd.

Daarna werden gelijkaardige feiten gemeld op de Trambaan, 10 kilomter verder, op het fietspad tussen Sint-Lievens-Esse en het centrum van Herzele. En opnieuw: “Wilt ge een foto van mij maken” en opnieuw gaat zijn broek al snel af…

Het zou gaan om een blanke man (met fietskledij, en zwarte fietskledij)   tussen de   30 en 35 jaar oud. Met donkere baard of zonder baard. Eerste klacht in juni 2018. Laatste in september 2020. Waarschijnlijk zijn er nog meer slachtoffers.