©Sophie Richez - Glenn Van Den Brande vorige seizoen nog speler bij KFC Voorde-Appelterre

Glenn Van Den Branden hangt voetbalschoenen aan de haak en wordt T2 bij KFC Voorde-Appelterre

De 38-jarige Glenn Van Den Branden stopt op het einde van dit seizoen met het actief voetbal. Als speler bouwde hij een prachtloopbaan uit, bij onder meer: Osta Meerbeke, Eendracht Aalst, FC Denderleeuw, KVK Ninove, SK Terjoden-Welle, KVK Ninove, om af te sluiten bij KFC Voorde-Appelterre, waar hij komend seizoen aan de slag gaat als T2.

“38 op het einde van dit seizoen, zelfs nooit gedacht dat men lichaam het zo lang zou volhouden.
Maar kijk, talloze herinneringen later, vele vrienden en kennissen erbij, overwinningskreet, emoties en ontgoochelingen, het gesakker op de scheids, het vieren van doelpunten, de groepssfeer onder de spelers, de blijdschap van supporters, het nakaarten in de kantines,…
Het maakte heel wat los en ik zal het stuk voor stuk missen. Het is mooi geweest, écht zeer mooi! Met opgegeven hoofd, waarbij ik met iedereen nog steeds door 1 deur kan én waar een woord, steeds een woord was. (Geen vanzelfsprekendheid in dit voetbalwereldje. )
Daarom ook een oprechte dankjewel aan allen die hierin een groot of kleiner aandeel hebben gehad. Dit hoofdstuk wordt afgesloten, maar een nieuw avontuur ligt reeds voor de deur. Met heel veel zin kijk ik reeds uit naar de nieuwe uitdaging en samenwerking die klaar ligt.
T2 bij KFC Voorde-Appelterre! Ook hier, bedankt voor het vertrouwen. ” vertelde Glenn Van Den Branden
©Sophie Richez – Glenn Van Den Branden (KFC Voorde-Appelterre) in actie tegen Matthias Van Peteghem
©Sophie Richez – Glenn Van Den Branden speelde van 2019 tot 2021 bij KFC Voorde-Appelterre
©Sophie Richez – Glenn Van Den Branden verdedigde van 2013 tot 2018 het truitje bij K.V.K. Ninove