© https://www.frh-europe.org/jump-for-heritage/

Pastoor Alexander zoekt springers voor #JUMPFORHERITAGE en win een reis naar Barcelona

#JUMPFORHERITAGE, zo heet de campagne van de Europese erfgoedorganisatie Future for Religious Heritage (FRH) die op 15 december van start is gegaan. Het is een oproep aan alle Europeanen een foto te maken van zichzelf, springend voor een religieus erfgoed gebouw of plek, die samen met andere foto’s onder dezelfde hashtag een ketting zullen vormen.

Hoe doe je mee?

Maak jij straks deel uit van de campagne die beweging en religieus erfgoed met elkaar verbindt? Beleef en deel jij een vrolijk moment en breng jij een glimlach op iemands gezicht met jouw inzending? Doe mee! #JUMPFORHERITAGE.

Iedereen kan meedoen! Deel je foto met heel Europa. Elke foto en elk vrolijk moment is even belangrijk. Samen dragen ze bij aan het succes. Veel plezier, individueel of in een groep. Respecteer natuurlijk altijd de wet en regelgeving. Zorg ervoor dat je de plaats en het land vernoemd en ook waarom je voor deze locatie gekozen hebt. Upload je foto tussen 15 december 2020 en 15 maart 2021 via sociale media.

· DEEL JE FOTO VIA SOCIAL MEDIA Gebruik #JUMPFORHERITAGE and tag.
@FRH_Europe @FutureForReligiousHeritage @frh_europe
· DOE MEE MET DE FOTOCOMPETITIE Stuur je foto naar ons vóór 15 maart 2021. De winnaar wordt uitgenodigd voor de FRH Awards ceremonie tijdens onze conferentie in Barcelona mei 2021. Win die trip naar Barcelona! https://www.frh-europe.org/