5-jarige Sterre met geschenk voor AZ Sint-Elisabeth: “Bedankt om mijn mama beter te maken”

Het personeel van het Oncologisch Dagziekenhuis van het AZ Sint-Elisabeth in Zottegem kreeg een wel zeer bijzonder geschenk van de vijfjarige Sterre.

“Vorige maand ontvingen we in het Oncologisch Dagziekenhuis een gift. Een schenking ontvangen van een pati ënt is altijd heel bijzonder. Wanneer we die schenking krijgen van het vijfjarig dochtertje van een pati ënte, raakt dit ons des te meer”, zegt communicatieverantwoordelijke Nicky De Temmerman. “Tijdens de chemobehandelingen van mama Dagmar knutselde Sterre mooie sleutelhangertjes. Mama en dochter besloten om deze mooie creaties te verkopen. Hiermee zamelden ze maar liefst 350 euro in. Die opbrengst schonken ze aan ons Oncologisch Dagziekenhuis, die het op zijn beurt zal terugschenken aan de pati ënten. Met het geld werden pakketten met verzorgingsproducten samengesteld. Deze producten kunnen helpen om de droge huid, een nevenwerking van chemo, een stuk comfortabeler te laten aanvoelen. Sterre overhandigde het geld samen met een mooie tekening en de boodschap: “Bedankt om mijn mama beter te maken. Dikke kus Sterre.” Jij bedankt Sterre, namens alle pati ënten van het Oncologisch Dagziekenhuis.”