Man (30) in levensgevaar na zeer zwaar ongeval tijdens sneeuwbui

Zaterdagavond raakte een 30-jarige man levensgevaarlijk gewond na een zwaar ongeval op de Oudenaardsesteenweg in Bambrugge bij Erpe-Mere

Het ongeval gebeurde rond 23.45 uur. Net toen het begon te sneeuwen en het wegdek hierdoor waarschijnlijk plots heel glad was. De man verloor de controle over zijn voertuig en ging aan het slippen. Hij botste eerste tegen een boordsteen en daarna tegen de gevel van een huis en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een geparkeerde oplegger van een vrachtwagen. De klap was zeer hevig en de man zijn gekneld in zijn voertuig. De brandweer had alle moeite om hem uit zijn hachelijke positie te bevrijden. Dat lukte door het dak van de wagen er helemaal af te knippen. Vooraleer de man met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis werd gebracht kreeg hij ter plaatse een tijdlang de eerste zorgen toegediend.