Roekeloos gedrag rond het spoor in Zwalm

Gisteren lanceerde Infrabel een nieuwe, emotionele campagne over de gevaren van spoorlopen. Bijna zeven jaar geleden stierf de 12-jarige Charlotte, nadat ze gegrepen werd door een trein. “Charlotte heeft risico’s genomen. En dat betalen we allemaal cash”, getuigt haar mama in de campagne. Vorig jaar stierven 14 mensen door roekeloos gedrag aan het spoor. Zie link VRT.BE

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/02/09/infrabel-wil-geen-doden-meer-op-en-rondom-het-spoor-en-lanceert/

 

Vandaag zagen we voor onze neus een fietser zich een weg banen zigzag over een gesloten overweg in Zwalm. De overweg was al even toe toen een fietser   zomaar door de gesloten overweg  reed aan de Bruggenhoek. Enkele seconden later komt een aanstormende trein af. Onverantwoord gedrag noemen ze dit.

Als bewijs tonen we hier de foto maar maken   we de persoon onherkenbaar.

 

X