Vaccinatie tegen Covid-19 gaat van start in vzw De Bolster – Beerlegem

Op vrijdag 19 februari 2021 start de vaccinatiecampagne in vzw De Bolster in de vestiging Zwalm. Medewerkers en cliënten van het tehuis (cliënten die 24-uurs ondersteuning krijgen) in Zwalm zullen hun eerste vaccinatie ontvangen. In totaal zullen er die dag reeds 305 vaccinaties plaatsvinden.

 

Op dinsdag 23 februari 2021 krijgen ook de medewerkers van de vestigingen Kluisbergen en Ronse en de cliënten van het tehuis van de vestiging Kluisbergen hun eerste vaccin. In totaal zullen er die dag 158 vaccinaties plaatsvinden.

In totaal zullen er 463 vaccinaties plaatsvinden in de eerste vaccinatieronde. De tweede vaccinatie wordt voorzien tussen 12 maart en 16 maart. De voorziening neemt alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om de vaccinatie vlot en veilig te laten verlopen.

 

We hopen dat ook de cliënten dagondersteuning en zelfstandig wonen zo snel mogelijk hun vaccin kunnen ontvangen. Voor deze cliënten hebben we tot op heden nog geen specifieke informatie rond ontvangen vanuit de overheid.

 

Aangezien meer dan 90 % van de cliënten en medewerkers bereid is om het vaccin te ontvangen zien we de toekomst hoopvol tegemoet. Dit neemt niet weg dat we met zijn allen nog een tijdje de veiligheidsmaatregelen strikt zullen moeten blijven naleven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X