Nog geen duidelijkheid over aanvang van de werken Jasmijnstraat

Vanmorgen deelde de politie informatie over de aanvang van de werken in functie van een verhoogd fietspad in de Jasmijnstraat, lees meer via deze link, maar het stadsbestuur heeft in de loop van de dag laten weten dat er nog geen zekerheid bestaat over de aanvang en de duur van werken.

Reactie Schepen Evert De Smet:

“Deze info klopt NIET: de werken voor het verhoogde fietspad in de Jasmijnstraat zullen inderdaad hoogstwaarschijnlijk in maart starten, maar NIET aanstaande maandag 1 maart. De werken gaan ook GEEN maand duren (1 a 2 weken). De politie heeft een interne fout gemaakt en deze foute info is per ongeluk door hen gecommuniceerd. Ondertussen hebben ze dit al van hun website gehaald en de korpschef beloofde me dat er op de FB-pagina van de politiezone ook nog een rechtzetting zou verschijnen. Als er zekerheid is over de start van de werken, de duur én de omleiding, zal de Stad Zottegem daar uiteraard zelf over communiceren, zowel naar de buurtbewoners als naar het brede publiek.”