Vespa eens door onze streek! B&B Dotter17 uit Aaigem start vespaverhuur

 Dotter17 heeft 4 fonkelnieuwe scooters waarmee je onze mooie omgeving kan gaan verkennen.

Er staan twee originele Vespa’s en twee Lambretta’s voor je klaar die je per halve of per hele dag kan huren. Alle voertuigen zijn uitgerust met GPS waarop je suggestietoeren kan terugvinden. Een mooie rit in het spoor van de Vlaamse wielerklassiekers of liever de stad gaan verkennen? Wij zetten je graag op weg!

Natuurlijk kan je ook je eigen route uitstippelen. Heb je daar graag wat extra hulp bij? Gastheer Dries en gastvrouw Lieve geven je volop tips.

Zo ontdek je de mooiste plekjes, helemaal op je eigen tempo. Er de hele dag op uit? Dan kunnen wij ook voor de picknick zorgen. We tonen je met plezier de mooiste picknickplekjes om even halt te houden met de Vespa.

Een rondrit met de Vespa of Lambretta is natuurlijk een leuke activiteit voor wie één of meerdere dagen bij ons verblijft.

Maar je hoeft geen gast van Dotter17 te zijn om een scooter te huren. Iedereen die op zoek is naar een unieke ervaring in de omgeving kan reserveren.

Huren kan voor een halve of een hele dag:

  • Halve dag: 1 persoon: €60, 2 personen op hetzelfde voertuig: €70
  • Hele dag: 1 persoon: €80, 2 personen op hetzelfde voertuig: €90
  • Er wordt een waarborg van €300 per gehuurde scooter gevraagd
  • Verder zijn inbegrepen: GPS, helmen, verzekering en een volle brandstoftank
  • Bestuurder moet minimum 21 jaar oud zijn en in het bezit zijn van rijbewijs bromfiets klasse B of minimum rijbewijs B.

 

Wil je meer informatie of tips? Zoek je nog andere leuke activiteiten in de omgeving van Aaigem? Blijf je na een dagje op de Vespa graag rustig logeren in onze B&B en genieten van een heerlijk vers ontbijt? Dan is Dotter17 voor jou the place to be!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X