_wals08_ Opent ook ditmaal tentoonstelling!

_wals08_   organiseren in deze moeilijke tijden was geen sinecure. Maar de organisatie is er dan toch in geslaagd om de tentoonstelling te kunnen laten doorgaan in een coronaveilige omgeving.

Er worden max. 15 mensen toegelaten in de pastorie. Daarnaast zorgde de technische dienst van de gemeente Herzele voor een grote open tent om de mensen op te vangen die niet in de pastorie kunnen.
Het mondmasker is te allen tijde verplicht, zowel binnen als buiten.

3 kunstenaars werden uitgenodigd om deze editie gestalte te geven.

Marc De Blieck is kunstenaar-fotograaf en bevraagt de fotografie op een zeer eigenzinnige manier. Hij stelt steeds opnieuw de vraag: wat is fotografie eigenlijk?

Philip Van Isacker, beeldhouwer, evolueerde van conceptueel minimalistisch werk naar een meer figuratief verstilde stijl. Hij maakte destijds deel uit van Chambres d’Amis en nam in 1990 deel aan de Bi ënnale van Veneti ë.

Tot slot tonen we Serge Haelterman, die aan de hand van zijn beelden een eigen wereldbeeld concipieert. Zijn werk presenteert zich als een werkplek waar idee ën samenkomen en overvloeien naar iets anders, steeds opnieuw.

_wals08_is vanaf vandaag 06/03/2021 tot 28/03/2021 open op zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 op afspraak via info@wals.online

De kunsttentoonstelling gaat door in de Oude Pastorie te Ressegem, Sint-Mauritsplein 9 te 9550 Ressegem (Herzele)