24/24 en 7/7 Hulp- en verzorgingsmiddelen uit de zorgautomaat in de A. Scheirisstraat in Zottegem

De Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen installeerde in Zottegem zijn achtste zorgautomaat. Je kan er terecht voor krukken, een bloeddrukmeter, een afkolftoestel, incontinentiemateriaal en andere hulp- en verzorgingsmiddelen uit de muur. Praktisch en hygiënisch in tijden van corona.  

Nu al kan je in de kantoren van de Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen terecht om allerlei hulp- en verzorgingsmiddelen af te halen die je kan bestellen in de LM Zorgshop of online. Hulpmiddelen worden ook aan huis bezorgd. De zorgautomaat is hierbij een welkome aanvulling.  Vooral als je dringend iets nodig hebt, is de zorgautomaat ideaal, zegt Cathy De Waele, algemeen directeur van LM Oost-Vlaanderen. Ik denk aan neusmondmaskers of een koortsthermometerOok voor krukken, bloedglucosestrips, incontinentiemateriaal, een bedpan, bedfles, bloeddrukmeter, een douchehoes voor arm of been kan je in de automaat terecht. Handig op momenten dat onze kantoren en LM Zorgshops gesloten zijn. En praktisch en hygiënisch in coronatijden.  

 Meer zorgautomaten  

De producten in de zorgautomaat zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-leden van de Liberale Mutualiteit. Leden krijgen wel 15 % korting, zoals op alle producten uit de LM Zorgshop. LM wil zorgautomaten, verspreid over de hele provincieOp die manier krijg je 24 uren per dag en zeven dagen op zeven toegang tot hulpmiddelen en zorgmateriaal, zegt Cathy De Waele. “Dat is belangrijk om iedereen in een thuiszorgsituatie te allen tijde te ondersteunen. Er zijn al zorgautomaten in Gent, Eeklo, Deinze, Oudenaarde, LokerenLochristi, Sint-Niklaas en Wetteren. 

 Praktisch

De LM-Zorgautomaat in Zottegem bevindt zich aan het LM-kantoor, A. Scheirisstraat 31, 9620 Zottegem. 

 Een overzicht van de inhoud van de zorgautomaat kan je terugvinden op LM Zorgautomaat. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X