24/24 en 7/7 Hulp- en verzorgingsmiddelen uit de zorgautomaat in de A. Scheirisstraat in Zottegem

De Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen installeerde in Zottegem zijn achtste  zorgautomaat. Je kan er terecht voor krukken, een bloeddrukmeter, een afkolftoestel, incontinentiemateriaal en andere hulp- en verzorgingsmiddelen uit de muur. Praktisch en hygi ënisch in tijden van corona.  

Nu al kan je in de kantoren van de Liberale Mutualiteit Oost-Vlaanderen terecht om allerlei hulp- en verzorgingsmiddelen af te halen die je kan bestellen in de LM  Zorgshop of online. Hulpmiddelen worden ook aan huis bezorgd. De zorgautomaat is hierbij een welkome aanvulling.   Vooral als je dringend iets nodig hebt,  is de zorgautomaat ideaal, zegt Cathy De  Waele, algemeen directeur van LM Oost-Vlaanderen.  Ik denk aan  neusmondmaskers  of  een  koortsthermometer.  Ook voor krukken,  bloedglucosestrips,  incontinentiemateriaal, een bedpan,  bedfles, bloeddrukmeter, een douchehoes voor arm of been kan je in de automaat terecht. Handig op momenten dat onze kantoren en LM Zorgshops gesloten zijn. En praktisch en hygi ënisch in coronatijden.    

 Meer zorgautomaten    

De producten in de zorgautomaat zijn beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-leden van de Liberale Mutualiteit. Leden krijgen wel 15 % korting, zoals op alle producten uit de LM Zorgshop. LM wil zorgautomaten, verspreid over de hele provincie.  Op die manier krijg je 24 uren per dag en zeven dagen op zeven toegang tot hulpmiddelen en zorgmateriaal, zegt Cathy De  Waele. “Dat is belangrijk om iedereen in een thuiszorgsituatie te allen tijde te ondersteunen. Er zijn al zorgautomaten in Gent, Eeklo, Deinze, Oudenaarde, Lokeren,  Lochristi, Sint-Niklaas en Wetteren.  

 Praktisch

De LM-Zorgautomaat in  Zottegem  bevindt zich aan het LM-kantoor,  A. Scheirisstraat 31,  9620 Zottegem.  

 Een overzicht van de inhoud van de zorgautomaat kan je terugvinden op  LM Zorgautomaat.