Leerlingen en leerlingen Koninklijk Atheneum Zottegem genieten van Fancy Friday

Het GO! atheneum van Zottegem ging op vrijdag 12 maart volop mee in de Radio 1-actie “Fancy Friday”.

“We hebben zowel de leerlingen als onze leerkrachten vrijblijvend opgeroepen om vrijdag in hun beste tenue naar school te komen”, zegt directrice Marijke Meul. “Onze leerlingen van de derde graad hebben we dan weer uitgenodigd om opgekleed achter de webcam plaats te nemen, aangezien zij deze week onderwijs vanop afstand krijgen. Met deze actie willen we deze bizarre tijden voor iedereen toch een klein beetje mooier maken.” De actie mag op het atheneum alvast een succes genoemd worden. De deelnemers bevestigden ook de positieve impact van deze actie en achten een ‘fancy’ outfit op school zeker voor herhaling vatbaar.