1 jaar HULP2020 van Rotary Zottegem, Rotaract Zottegem en Innerwheel

Afgelopen jaar was een bijzonder intensief werkjaar voor Rotary Zottegem, Rotaract Zottegem en Innerwheel.

Op zaterdag 20 maart ’21 geven ze een overzicht van de lokale acties die ze gedaan hebben via het samenwerkingsplatform van HULP 2020 tijdens het afgelopen werkjaar tijdens een drie uur durende live uitzending bij radio M fm. De rode draad doorheen het programma: ‘de lente staat voor de deur en het einde van de tunnel is in zicht, niet plooien nog efkens op de tanden bijten en we zijn er’.

De organisatie is met deze uitzending niet aan zijn proefstuk toe. Vorig jaar organiseerden ze de succesvolle Corona Top 100 die zorgde voor de nodige fondsen en eind vorig jaar brachten ze iedereen virtueel dichter bij elkaar via de Kerstweken van Hulp 2020.

De promowagen rijdt vanaf 14 uur rond in Zottegem en brengt diverse interviews live in de ether. Elk uur zijn er twee waardebonnen te winnen via een quizvraag. De DJ’s van dienst zijn Guy, Virginie en gast DJ Yves Petit.

Afstemmen dus via de drie frequenties: Brakel 105.6 (regio Brakel/Zwalm), Zottegem 107.6 (regio Zottegem/Geraardsbergen), Oosterzele 107.2 (regio Sint-Lievens-Houtem/Wetteren) of wereldwijd via www.radiomfm.be.