Digitale Zottegemse cadeaubon

Reeds jaren geeft Stad Zottegem cadeaubonnen aan personeelsleden die op pensioen gaan, aan jubilarissen en aan trouwers. Deze cadeaubonnen kunnen dan worden ingeruild bij Zottegemse handelaars. Om de administratie en de handelaars te ontlasten werden de cadeaubonnen gedigitaliseerd. Tegelijkertijd lanceert het stadsbestuur de Zottegemse cadeaubon.

“Met de digitalisering van onze cadeaubonnen maken we het voor iedereen eenvoudiger. Tot op heden vraagt het soms behoorlijk wat administratieve opvolging waardoor het even kan duren vooraleer de handelaar zijn geld ontvangt. Met de digitale cadeaubonnen zijn er alleen maar winnaars: minder administratie en het geld zal sneller op de rekening van de handelaar staan,” zegt schepen van middenstand Evelien De Both. Ook de nieuwe geboortepremie van 25 euro die jonge ouders ontvangen, zal onder de vorm van een cadeaubon uitgereikt worden.

Zottegemse cadeaubon

Een nieuwigheid is de Zottegemse cadeaubon. Ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Dan kan je via Zottegem.be/cadeaubon een Zottegemse cadeaubon van 20, 30 of 50 euro bestellen en zo familie of vrienden een leuke, lokale shopervaring bij een Zottegemse handelszaak bezorgen. Van lokale delicatessenzaken tot hippe modeboetieks, er is voor elk wat wils! “Wees loyaal, koop lokaal en laat je verrassen,” roept schepen De Both op. Deelnemen als handelaar is gratis, wel is het nodig om je als handelaar in te schrijven. Dat kan via email naar economie@zottegem.be.